En este momento estás viendo PRÈVIA | El Juvenil defensarà el lideratge al camp de l’Atlètic Sant Just

PRÈVIA | El Juvenil defensarà el lideratge al camp de l’Atlètic Sant Just

Tres finals. Això és el que li queda a l’equip de Marc Carrasco per aconseguir l’ascens de categoria. La primera de totes serà aquest diumenge a les 17:05 h al camp de l’Atlètic Sant Just, vuitè classificat de la lliga amb 17 punts. El conjunt barceloní ve de guanyar amb un contundent 1-5 al Tortosa a domicili, un signe clar de la fortalesa d’aquest equip.

Per això, el Juvenil seguirà amb la mateixa intensitat dels últims partits per donar continuïtat a la bona dinàmica que portaven aquestes darreres jornades. Recordem que els roig-i-negres es troben al capdavant de la classificació amb 28 punts seguit pel Castelldefels amb 26, el Gavà amb 25 i el Segre i el Cornellà amb 24. Precisament, aquest últim serà el rival de la següent jornada, una data clau per la promoció a la Lliga Nacional Juvenil.

Deja una respuesta