En este momento estás viendo Èxit total de la trobada ‘Entre porters roig-i-negres’

Èxit total de la trobada ‘Entre porters roig-i-negres’

Els porters roig-i-negres han gaudit d’una tarda plena d’aturades i molta diversió, rememorant les dues primeres edicions d’aquest esdeveniment que es van dur a terme anys enrere.

L’any 2017, el club reusenc va proposar una jornada especial, en la qual els protagonistes serien els porters. Així va néixer ‘Entre porters roig-i-negres‘, que té com a objectiu la millora tècnica dels jugadors, però sempre amb la intenció que aquests gaudeixin al màxim de l’experiència. Es tracta d’una combinació perfecta, que a més, permet que els porters de les diferents categories i equips es coneguin entre ells i comparteixin la seva passió per la porteria.

En vetllades com aquesta és necessari portar als millors entrenadors possibles, i en aquest cas, la Fundació no es va quedar enrere. Aquesta tercera edició d’Entre porters roig-i-negres’, va poder comptar amb l’excepcional presència d’Yvan Castillo, exentrenador de porters del Deportivo de La Coruña, que és considerat com un històric del club després del seu pas per l’Estadi. A més, també hi van ser Pablo Martínez, extrenador de porters del CF Reus B; Maria Subies, exjugadora del CF Reus Femení i que juga actualment als Estats Units. Per últim, però no menys importants, Paco Rodri i Sandra Capitán, actual entrenador de porters de la Fundació i actual membre del cos tècnic del Cadet Femení, respectivament; també van assistir a la trobada.

La jornada es va dividir en dues parts. La primera va consistir en una sessió d’entrenament més tècnica que comptava amb quatre estacions diferents per les quals van anar rotant els diferents porters del club. En una es va treballar la possessió i el control de la pilota, en una altra els reflexos i la velocitat de moviment, en una diferent la correcta col·locació del cos i per últim, la batalla entre porters que combinava una mica de tot. De fet, la segona part de la trobada consistia en les finals d’aquestes batalles de porters, que van ser molt emocionants i vibrants pels més petits de la casa.

Per finalitzar aquesta vetllada tan especial, es van sortejar tres bufandes de la Fundació i uns guants firmats per Edgar Badia; tot un tresor per al guanyador. La segona edició d»Entre porters roig-i-negres’ va ser un èxit total, on tots van gaudir de la seva passió: aturar pilotes.

Deja una respuesta