En este momento estás viendo Els equips femenins escalfen motors

Els equips femenins escalfen motors

El Juvenil i el Cadet Femení es preparen per tornar a la competició la setmana que ve

Cada cop són més els equips de La Fundació que tornen a competir. Ara és el torn del futbol femení, en concret: el Juvenil, el Cadet, l’Infantil i l’Aleví. El Cadet Femení ja fa diverses setmanes que entrena amb l’equip pràcticament sencer, tot i les restriccions comarcals; ja que la majoria de jugadores són de Reus i voltants. En canvi, el Juvenil no havia pogut començar a entrenar amb totalitat d’efectius fins a l’autorització del reinici de la competició, perquè en aquest cas, la plantilla la conformen jugadores de diferents comarques.

Durant el cap de setmana del 20-21 de març, s’estrenaran els dos equips femenins en aquest any 2021. El Juvenil competeix a Preferent Femení Juvenil, és a dir, a la màxima categoria. En aquest cas i a diferència del Cadet, el Juvenil ja va disputar la primera jornada, en la qual va empatar a Igualada (2-2) amb gols de Cinta i Mireia. La setmana que ve, doncs, jugaran la segona jornada davant La Roca Penya Blanc Blava a l’Estadi Municipal de Reus.

Per una altra banda, el Cadet, que milita al Grup 1 de la Primera Divisió Femení Juvenil, jugarà la primera jornada de competició al camp del Martorell.


L’Infantil i l’Aleví també s’estrenaran aquest març

Aquesta setmana, la Generalitat ha confirmat el retorn de les competicions de les categories inferiors, és a dir, de Cadet cap avall. A l’última circular, s’ha comunicat que les lligues es reprendran durant el cap de setmana del 20-21 de març. I així ho farà l’Infantil Femení, que jugarà la setmana que ve el seu primer partit davant el Femení Manu Lanzarote.

A causa del poc temps de preparació per iniciar les competicions, la Federació ha permès suspendre la primera jornada a aquells equips que vulguin jugar-la més endavant. Aquest ha sigut el cas de l’Aleví Femení, que juga al Grup 40 de la Segona Divisió Aleví Masculina i que ha decidit ajornar el primer partit de la lliga contra el Mas Pellicer. Per tant, s’estrenaran aquesta temporada rebent a casa a La Pastoreta, en el cap de setmana del 27-28 de març.

El principal objectiu dels quatre equips és fer un bon paper en unes lligues tan atípiques, en les quals es jugarà només la primera volta; i mantenir la categoria. Tot i que les circumstàncies no han permès gaudir d’una preparació òptima, els equips femenins lluitaran partit a partit per arribar el més amunt possible de la classificació.

Deja una respuesta