En este momento estás viendo PRÈVIA | El Juvenil busca la segona victòria consecutiva a casa

PRÈVIA | El Juvenil busca la segona victòria consecutiva a casa

Els roig-i-negre disputaran aquest dissabte la tercera jornada de lliga davant la Unió Esportiva Sant Ildefons. De nou, el partit es jugarà a l’Estadi, on l’equip entrenat per Marc Carrasco buscarà la segona victòria consecutiva després d’haver guanyat 3-0 aquest passat cap de setmana.

La U.E. Sant Ildefons ve d’aconseguir també els seus primers tres punts, després de vèncer 2-0 al C.F. Ciudad Cooperativa. Ara, l’equip cornellanenc busca la seva primera victòria fora de casa, ja que la primera jornada van perdre 2-1 al camp del Sant Pere i Sant Pau. L’entrenador del Juvenil, Marc Carrasco, ha comentat que el pròxim rival «porta competir al màxim a l’ADN» i que és un equip guanyador de duels on la pilota està dividida, que domina el joc més directe a la vegada que saben sortir des del darrere. A més, ha destacat la seva «fortalesa física» que transformen en intensitat dins del terreny de joc.

«Ens agradaria incidir en el domini de les situacions de partit»

Marc Carrasco ha parlat sobre com han afrontat aquesta nova setmana d’entrenaments després d’aconseguir la primera victòria de la temporada. L’entrenador ha destacat que un dels aspectes en els quals han incidit en aquestes sessions és en el domini de les situacions de partit, sobretot pel que fa a tenir la pilota. Per una altra banda, també han treballat en «aspectes de la línia defensiva o en aspectes de la relació entre els jugadors al camp».

Marc Carrasco al partit contra la Rapitenca

El tècnic roig-i-negre ha reconegut que encara falten un parell de setmanes perquè l’equip arribi al millor estat físic, però que ara per ara «té molta importància que l’aspecte psicològic sigui el més òptim». Carrasco ha explicat que la victòria davant la Rapitenca ha afavorit la situació mental de l’equip, el qual ha afrontat la setmana amb moltes ganes, però també amb «sentit comú», sent conscients que únicament són tres punts i queda molt treball per fer.

Deja una respuesta