En este momento estás viendo PRÈVIA | El Juvenil rep al Sant Pere i Sant Pau amb l’objectiu de seguir líder

PRÈVIA | El Juvenil rep al Sant Pere i Sant Pau amb l’objectiu de seguir líder

Els roig-i-negres afronten la recta final de la lliga amb moltes opcions d’aconseguir l’ascens a la Lliga Nacional Juvenil. Queden només quatre jornades de competició i l’equip entrenat per Marc Carrasco és conscient que cal anar partit a partit, ja que cada jornada és pràcticament una final. El conjunt reusenc arriba amb molt bones sensacions després d’haver-se emportat els tres punts a domicili el passat cap de setmana davant el Terlenka.

Aquest dissabte a les 16 h, l’equip lluitarà per aconseguir una nova victòria que els mantingui al capdavant de la classificació. Els roig-i-negres rebran la visita de l’Escola de Futbol Sant Pere i Sant Pau a l’Estadi. Un Estadi Municipal que s’ha convertit en fortí per al conjunt reusenc, gràcies a la solidesa que han assolit com a locals. El balanç a casa és de 5 victòries i un empat.

El rival d’aquest cap de setmana, el Sant Pere i Sant Pau, es troba a la vuitena posició amb 16 punts. Tot i que és un equip, ara mateix, de mitja taula, no posarà les coses gens fàcil. A més, vénen de guanyar 2-0 al Ciudad Cooperativa i fa dues jornades van aconseguir empatar a zero al camp del Cornellà, un dels màxims perseguidors del Juvenil.

Deja una respuesta