En este momento estás viendo Les jugadores de l’Infantil Femení de la Fundació reben la formació “Internet Segura” per part de Mossos d’Esquadra

Les jugadores de l’Infantil Femení de la Fundació reben la formació “Internet Segura” per part de Mossos d’Esquadra

La iniciativa forma part de diverses accions de l’Àrea Social del Futfem roig-i-negre, de recent creació, per promoure la seguretat en l’ús d’Internet, en especial per part dels menors i adolescents.

L’Àrea social de Futfem de la Fundació, conjuntament amb la Policia de la Generalitat-Mossos d’Esquadra va organitzar ahir dijous una xerrada a l’Estadi Municipal dirigida a les jugadores de l’equip infantil de futbol femení. L’acte, que es realitza per primer cop, consisteix en què les jugadores rebin formació per part de mossos sobre l’ús d’Internet i les xarxes socials per posteriorment transmetre aquests coneixements als seus companys i companyes. 

Les components de l’equip s’han familiaritzat amb “Internet segura”, una metodologia pionera de treball policial amb joves, que té com a principal objectiu que aquests practiquin l’ús segur i civil de la xarxa, tot cercant un clima positiu i de complicitat entre ells i implicant en el projecte no només a ells, sinó a tota la comunitat esportiva, incloent-hi entrenadors i pares i mares. En aquest projecte, les  pròpies jugadores adquireixen un major protagonisme en el moment de transmetre el missatge. És el que es coneix com a ‘formació entre iguals’ o “peer mentoring”.

“Internet Segura” va néixer fa vuit anys i, la intenció de la Fundació és implementar el programa de forma generalitzada en tot el futbol base reusenc durant la propera temporada 2021-2022.

Deja una respuesta