En este momento estás viendo El Taller Baix Camp i la Fundació, compromís total amb els Genuine

El Taller Baix Camp i la Fundació, compromís total amb els Genuine

La Fundació Futbol Base Reus i el Taller Baix Camp han signat aquesta tarda l’acord de de col·laboració per a la temporada 2019/20 de l’equip Genuine, en un acte que ha comptat amb la presència de Josep Nogués, gerent del Taller i Xavi Castro, president de la Fundació.

Taller Baix Camp és una entitat sense ànim de lucre amb seu a Reus que actua per a totes les persones amb discapacitat intel·lectual adultes i les seves famílies, preferentment de la comarca del Baix Camp. 

Amb aquest acord, ambdues entitats aposten per reforçar els seus lligams de cara a oferir els suports necessaris a les persones amb discapacitat intel·lectual per a millorar la seva qualitat de vida a través de la pràctica del futbol.

Deja una respuesta