En este momento estás viendo Neix la Coordinadora de l’Àrea Social de FutFem roig-i-negre.

Neix la Coordinadora de l’Àrea Social de FutFem roig-i-negre.

Ahir divendres es va presentar la nova estructura de Coordinació de l’Àrea Social de FutFem de la Fundació, creada per organitzar, potenciar i canalitzar totes les iniciatives dinamitzadores de l’entorn familiar i social dels equips femenins roig-i-negres.

Els coordinadors i coordinadores de cada equip, una figura de caire intern dins l’organigrama de l’entitat, desenvoluparan la funció d’enllaç entre la part executiva de la Fundació i el seu entorn, principalment el de les jugadores (famílies, aficionats, entitats culturals, etc) amb l’objectiu de mantenir i promoure el sentiment de pertanyença als colors.

Les diferents activitats, que promouran des de la formació extraesportiva de les jugadores en àmbits com la nutrició, fins a accions de cohesió de grup o de caire festiu, es dissenyaran i es duran a la pràctica sota la supervisió de l’Àrea Social de FutFem. L’equip de coordinació, amb Rafa Gisbert al capdavant, compta amb representants de cada un dels conjunts femenins: Anna Garcia (Aleví), Xavi del Pino (Infantil), Monique Nijmeijer (Cadet) i Xavi Catalán (Juvenil).

A la presentació, que es va fer a la gespa de l’Estadi, han estat acompanyats per Òscar Vallverdú, patró de la Fundació Futbol Base Reus.

Deja una respuesta