En este momento estás viendo Fundació Villablanca, nou company de viatge del Reus Genuine

Fundació Villablanca, nou company de viatge del Reus Genuine

La Fundació Futbol Base Reus ha signat aquesta tarda un acord de col·laboració amb la Fundació Villablanca per a la temporada 2019/20 de l’equip Genuine, en un acte que ha comptat amb la presència de la gerent, Misericòrdia Rodríguez, i de Xavi Castro, president de la Fundació roig-i-negra.

Amb aquest acord, la Fundació Villablanca aportarà jugadors a l’equip Genuine, així com personal voluntari de suport en l’apartat tècnic. L’entitat, que pertany al grup Pere Mata, gestiona serveis adreçats específicament a persones amb discapacitat intel·lectual amb l’objectiu de mantenir la seva autonomia personal i integració comunitària.

Ambdues entitats aposten així per reforçar el seu compromís amb l’esport inclusiu, per a millorar la qualitat de vida de les persones que ho necessitin a través de la pràctica del futbol.

Deja una respuesta