En este momento estás viendo PRÈVIA REUS FEMENÍ | El Reus vol acabar la primera volta amb una victòria davant el Morell

PRÈVIA REUS FEMENÍ | El Reus vol acabar la primera volta amb una victòria davant el Morell

El primer equip femení jugarà aquest diumenge a l’Estadi (12:00h) el darrer partit de la primera volta. El rival del Reus, el Morell, és vuitè a la classificació amb 25 punts i ve de guanyar al Mirasol Baco a casa la darrera jornada. Es dona el fet que l’equip entrenat per Enric Solé és l’únic que ha aconseguit puntuar a l’Estadi, fet que es va produir al desembre de 2021, quan ambdós conjunts militaven a Segona Divisió. Des d’aleshores les de Marc Mestres no s’han deixat cap punt i es mantenen liders a la taula classificatòria.

El tècnic reusenc no podrà comptar demà amb Gemma Rius, Abril Bosch i Aina Beltran, lesionades, mentre que les juvenils Paula Catalán i Carme Cendra s’afegeixen a la convocatòria.

Deja una respuesta