En este momento estás viendo PRÈVIA | El Juvenil Femení busca la seva primera victòria al camp del Sant Gabriel

PRÈVIA | El Juvenil Femení busca la seva primera victòria al camp del Sant Gabriel

Les roig-i-negres no van tornar de la manera més idíl·lica a la competició. L’equip entrenat per Pau Segura va veure com La Roca li va prendre la victòria diumenge passat a l’Estadi, tot i haver-se avançat en el marcador. El conjunt reusenc ha aprofitat aquesta setmana per treballar amb més ganes i així aconseguir refer-se de la jornada anterior.

El Juvenil Femení tindrà una nova oportunitat per aconseguir la primera victòria de la temporada el pròxim diumenge a les 17:45h al camp del Sant Gabriel. L’equip rival ve de guanyar 1-3 a domicili davant el Mercantil i suma 6 punts a la classificació, ja que a la primera jornada també van aconseguir els tres punts davant l’Europa.

El conjunt roig-i-negre és conscient de la dificultat que suposa competir en la màxima categoria del Futbol Base Femení, però lluitaran per capgirar la situació i aconseguir tres punts que donin ales a l’equip.

Deja una respuesta