En este momento estás viendo La Fundació Futbol Base Reus es presenta a l’Estadi

La Fundació Futbol Base Reus es presenta a l’Estadi

La Fundació Futbol Base Reus es va presentar oficialment aquest diumenge a l’Estadi Municipal, un escenari de luxe per a un acte on hi van ser presents els 21 equips que representen els colors roig-i-negres durant l’actual temporada 2023/24. amb més de 300 futbolistes que van poder trepitjar la gespa sota l’atenta mirada dels aficionats i familiars asseguts a les grades.

La FUNDACIÓ FUTBOL BASE REUS, es l’hereva del llegat futbolístic del Reus amb el seu futbol formatiu, el futbol femení i amb l’equip de futbol inclusiu Reus Genuine, mantenint, tots ells, l’essència i l’esperit del desaparegut CF Reus DeportiDes de la Fundació es va aprofitar l’ocasió per tornar a agrair el suport de l’Ajuntament de Reus i de la Regidoria de Salut i Esports, a la Federació Catalana de Futbol, a la Diputació de Tarragona, a la Secretaria General de l’Esport de Catalunya i a tots els que d’una forma o altra – socis fundadors, patrons i patrocinadors -, han fet del seu compromís amb l’entitat una eina indispensable per portar-la fins on és ara.

Deja una respuesta