En este momento estás viendo Victòria amb golejada al camp del Sant Quirze (1-4)

Victòria amb golejada al camp del Sant Quirze (1-4)

El Juvenil aconsegueix la seva primera victòria fora de casa i continua amb la bona dinàmica

Els roig-i-negres volien seguir amb els bons resultats de les últimes setmanes i demostrar de nou el gran estat de forma en el qual es troben. L’equip entrenat per Marc Carrasco va visitar el camp del Sant Quirze, on van disputar el seu primer partit lluny de l’Estadi després de la represa de la competició. El Juvenil ja va jugar un de visitant, concretament al camp de l’Atlètic Segre; i va ser a la primera jornada de lliga, abans de la llarga aturada per la Covid-19. En aquell cas, van caure derrotats per 2 gols a 1. Per tant, l’equip buscava aquest passat cap de setmana, els seus primers tres punts fora de casa.

Des dels primers minuts de partit, els roig-i-negres van voler dominar el partit a través de la pilota. Però no era un partit còmode per fer possessions, ja que les dimensions del camp i el plantejament defensiu del Sant Quirze, amb dues línies de 4 ben compactes, van deixar pocs espais al mig camp per fer circular la pilota. L’equip era conscient d’això i que es tractaria d’un partit físic i amb molt de contacte, i per això, es va buscar un joc més directe amb més conduccions i desmarcades.

Els locals van ser els primers a apropar-se a la porteria contrària. El lateral dret va arribar de segona línia per a rematar una passada dels davanters a l’àrea, però el xut va sortir desviat. El Juvenil va respondre bé a aquest primer avís del Sant Quirze i al minut 16, Unai va aprofitar el refús del porter a un xut de Moha des de la frontal per a marcar el 0-1. Els locals, però, no van abaixar els braços i van posar en problemes a la defensa roig-i-negra. Fins que al minut 33, en un servei de cantonada, Arnau Tiron, va rematar al primer pal per posar l’empat a 1. El Juvenil va gaudir d’una última ocasió en els peus de Jesus, que va creuar massa la pilota.

El segon temps va començar de la millor manera per als roig-i-negres. Al minut 49, Estanis va servir de cantonada i gràcies a una jugada d’estratègia, Pau Nel·lo va aconseguir fer l’1-2. Els següents minuts van ser per al Juvenil, que va ser molt superior en aquesta segona part. Jesus i Estanis, de fet, van estar a prop de marcar el tercer. Qui ho va acabar fent va ser Alvaro. El migcampista va rematar a plaer després d’una centrada d’Estanis per banda dreta.

Els roig-i-negres no es van conformar i van seguir creant perill amb les arribades d’Estanis i Unai. Al minut 87, de nou en un córner, Raul Melo va rematar de cap a la frontal de l’àrea petita per col·locar el definitiu 1-4 al marcador. El Juvenil, que encara no ha perdut des de la represa de la competició, encadena dues victòries consecutives. Ara mateix, es troben segons a la classificació amb 10 punts, només per darrere del Cornellà.

Sant Quirze del Vallès: Marc Rodriguez, Unai Parras, Genís Sans, Eudald Tusell, Daniel Ogalla, Adrià Petit, Antonio Lozano, Arnau Tiron, Joel Hita, Arnau Bacardit i David Salvatella (Joan Guixà, Eric Rio, Arnau Costa, David Jaen, Marçal Reyes, Oscar Blancafort)

Fundació Futbol Base Reus: Jordi Roca, Xavier Borges, Mohamed El Ouahabi, Pau Nel·lo, Raul Melo, Alvaro, Jonathan Heredia, Maikel Jiménez, Unai Borrero, Estanislau Pedrola i Jesus Grau (Llorenç Sendrós, Alex Martínez, Oscar Gesti, Jose Luis Cebolla, Joan Llauradó, Carlos Yeste, Yago Sanchez)

Gols: Arnau Tiron (33′) / Unai Borrero (16′), Pau Nel·lo (49′), Alvaro (68′) i Raul Melo (87′)

Targetes: Joan Guixà (84′) i Eudald Tusell (89′) / Llorenç Sendrós (68′)

Deja una respuesta