En este momento estás viendo Tornen les competicions del futbol base

Tornen les competicions del futbol base

El Procicat aprova el retorn de les competicions per a menors de 16 anys, a partir del proper dilluns 15 de març

Des de la Federació Catalana de Futbol portaven ja diverses setmanes insistint a la Generalitat en el retorn de tot el futbol base. Doncs, gràcies a les millores en els índex de contagi de la Covid-19, el Procicat ha alleugerit les mesures de prohibició i ha donat el vistiplau a la reanudació de les competicions

El Secretari General de la FCF, Oriol Camacho, ha declarat que des de la institució hi ha un sentiment de satisfacció general després d’aconseguir «la represa de les competicions de menors de 16 anys

Així doncs, a partir del proper dilluns, les categories inferiors de la Fundació Futbol Base Reus podran tornar als terrenys de joc. D’aquesta manera, es sumen al futbol territorial i les categories juvenils que ja tenien llum verda per competir. Ara, la FCF haurà de decidir quin format tindran les competicions per arribar al pla més òptim pensant en les dates disponibles.

Deja una respuesta