En este momento estás viendo El Juvenil torna a l’Estadi amb una victòria davant la Rapitenca (3-0)

El Juvenil torna a l’Estadi amb una victòria davant la Rapitenca (3-0)

Els roig-i-negre s’emporten el duel davant un dels clàssics de la competició amb una gran actuació per part d’Estanislau Pedrola, autor d’un doblet i una assistència

El futbol ha tornat aquest dissabte a l’Estadi i ho ha fet amb una contundent victòria del Juvenil Preferent contra la Rapitenca. Les ganes i la il·lusió de l’equip, sumat al gran treball que s’ha dut a terme per part del cos tècnic aquestes últimes setmanes, s’han vist reflectides en aquesta segona jornada de lliga. Els roig-i-negre han aconseguit els primers 3 punts de la temporada i han mostrat bones sensacions després de quatre mesos sense competir.

L’inici del partit va ser dominat clarament pel conjunt reusenc, el qual va sortir molt intens. Amb el seu esquema (4-4-2) va aprofitar la profunditat per les bandes i els constants 1 contra 1 dels puntes. La primera gran ocasió va arribar amb una passada a l’espai per Estanis Pedrola, que va aconseguir batre el porter, però l’àrbitre va acabar anul·lant el gol per fora de joc. El davanter va estar molt actiu durant els primers minuts. De fet, al minut 20 va aconseguir desbordar per banda esquerra i va centrar al punt de penal, on Sergi Vega va rematar alt.

A partir del minut 30, la Rapitenca va començar a treure el cap i va intentar arribar a la porteria rival. Amb un 5-2-1-2 ben plantat al camp, es van fer forts en defensa, però van tenir problemes en atac – també per mèrit dels roig-i-negre que van estar ben ordenats defensivament. Els visitants van apostar per un joc més directe, amb pilotades llargues buscant l’error dels centrals, però no van aconseguir cap ocasió clara. Cap dels dos equips va aconseguir marcar i es va arribar al descans amb un 0-0 al marcador.

La segona part va començar amb un canvi a les files del Reus, Sergi Vega va ser substituït per Álvaro que va col·locar-se de pivot al costat d’Oscar Gesti i Maikel Jiménez va passar a la banda que ocupava Vega. Amb aquest canvi es va guanyar contundència al mig camp i es va aconseguir fer molt de mal per l’esquerra amb les combinacions entre Maikel i Estanis.

Al minut 52, la Rapitenca va errar en la sortida de pilota i la bola li va caure a Maikel, que va conduir fins a la frontal i va rebre una falta. Estanis va fer un xut potent a mitja altura pel pal del porter, aconseguint així estrenar el marcador. Amb aquest 1-0, els visitants van bolcar-se en atac i els roig-i-negre van aprofitar per sortir al contraatac. De fet, així va arribar el segon gol. Després d’un gran eslàlom de l’autor del primer gol, va centrar ras a l’àrea petita i Jesús Grau, que va entrar feia pocs minuts, va rematar a porteria posant el 2-0. De nou, Estanis seria qui sentenciaria el partit amb el tercer gol. El davanter va fer una passada a l’espai a Maikel i aquest li va tornar per marcar a plaer i aconseguir el seu segon gol particular de la tarda.

Partit molt treballat per part del Juvenil, que ha començat amb bon peu aquest segon tram de la temporada. Però de ben segur que no es conformaran amb aquest triomf i lluitaran per aconseguir-ne més. Dissabte que ve tenen un nou encontre a l’Estadi davant la Unió Esportiva Sant Ildefons i buscaran la segona victòria consecutiva.


Fundació Futbol Base Reus: Jordi Roca, Llorenç Sendrós, Mohamed El Ouahabi, Pau Nel·lo, Raul Melo, Oscar Gesti, Jonathan Heredia, Maikel Jiménez, Sergi Vega, Unai Borrero, Estanislau Pedrola (Ruben Martínez, Carlos Yeste, Xavier Borges, Ferran Calatayud, Jesus Grau, Yago Sánchez, Álvaro)

Unió Esportiva Rapitenca: Àngel Verge, Enric Rovira, Adrià Calleja, Ian Esquerre, Kilian Bosque, Jordi Aliau, Ferran Garcia, Àlex Samper, Aleix Bertomeu, Kaba Conde, Roger Cardona (Aleix Blas, Efren Martí, Eric Navarro, Marc Beltran, Joel Pepio, Alexis Duran, Genís Celma)

Gols: Estanislau Pedrola (52′, 87′) i Jesús Grau (72′)

Targetes: Raul Melo (19′), Llorenç Sendrós (38′); Ferran Garcia (35′)

Deja una respuesta