En este momento estás viendo La Fundació incorpora un estudiant de Periodisme en pràctiques de la URV

La Fundació incorpora un estudiant de Periodisme en pràctiques de la URV

Neix un nou conveni de col·laboració amb la Universitat Rovira i Virgili, entitat amb la qual ja s’han dut a terme diversos acords per a la realització de pràctiques en diferents àmbits.

La Fundació Futbol Base Reus ha signat un nou conveni amb la URV, per proporcionar pràctiques als estudiants del grau de Periodisme que es troben al darrer curs. Aquest compromís se suma als altres acords que ja s’han dut a terme en els àmbits de fisioteràpia, de l’activitat física i de psicologia.

Durant el que resta de la temporada 2020/21, l’estudiant John Bugarin farà l’estada a La Fundació, incorporant-se al departament de comunicació. Aquestes pràctiques seran una eina que permeti a l’alumne tenir una visió global de l’àmbit de la comunicació i de les dinàmiques de funcionament del club.

Des de l’entitat, sempre hem cregut que és imprescindible participar en aquest tipus d’iniciatives perquè els estudiants puguin aplicar i complementar els coneixements adquirits durant la formació acadèmica, i preparar-se de la millor manera possible per exercir activitats professionals.

Deja una respuesta