En este momento estás viendo La Fundació comptarà amb un equip de futbol femení sènior la temporada 2021-22

La Fundació comptarà amb un equip de futbol femení sènior la temporada 2021-22

La Fundació Futbol Base Reus presentarà un equip de futbol femení a Segona Divisió la temporada vinent. D’aquesta manera, l’entitat roig-i-negra, una de les pioneres en el futbol femení des de fa vint anys, comptarà amb un conjunt sènior, que neix amb l’objectiu de donar continuïtat a les jugadores formades a les categories inferiors.

El nou equip, que competirà a Segona Divisió, estarà integrat per les jugadores que finalitzen l’etapa de categoria juvenil al club i per exjugadores que s’hagin format a l’entitat al llarg de les darreres temporades i que vulguin tornar a vestir la samarreta roig-i-negra.

Actualment el futbol base femení de la Fundació consta de quatre conjunts que competeixen a Segona Divisió Aleví Masculí, Primera Divisió Infantil, Primera Divisió Juvenil i Preferent Juvenil.

Deja una respuesta