En este momento estás viendo La Fundació col·labora des d’avui amb La Cadena SER i Creu Roja Joventut en el concurs solidari d’històries d’Instagram per al Cap Nen/a Sense Joguina.

La Fundació col·labora des d’avui amb La Cadena SER i Creu Roja Joventut en el concurs solidari d’històries d’Instagram per al Cap Nen/a Sense Joguina.

Donada la situació actual, la col·laboració de tots nosaltres perquè la nit de Reis tots els infants del Camp de Tarragona tinguin la seva joguina nova a estrenar, és imprescindible.

És per això que, des de la Fundació Futbol Base Reus, hem volgut col·laborar amb la iniciativa que cada any están duent a terme Ràdio Reus i Creu Roja Tarragona, que han redoblat els seus esforços per superar els condicionants imposats per la situació actual i han iniciat la campanya amb l’antelació necessària que demanen els protocols de seguretat sanitària.

Fins el dia 24 de desembre ja pots portar una joguina nova a estrenar, no bèl·lica, no sexista a Ràdio Reus, al Carrer Ample 44 de Reus, de dilluns a divendres de les 9:30hs del matí a les 14hs del migdia.

També es poden dur als punts de recollida que Creu Roja Tarragona té establerts amb diferents tipus de comerços i/o establiments i que podeu trobar a la pàgina web www.joguinaeducativa.org

El 4 de gener, programa especial

Seguint la línia de les edicions anteriors, el Cap Nena/en Sense Joguina culminarà amb un programa especial que aquest any es farà des dels mateixos estudis de Ràdio Reus.

El dia 4 de gener de 13 a 14h es farà el programa “Soroll Camp de Tarragona” amb connexions en diferents punts de casa nostra per saber com es prepara l’arribada dels Reis Mags d’Orient, es conversarà amb el grup BUHOS i es farà públic el nombre de joguines recollides aquest any.

Com hi podem participar?

N’hi ha prou amb penjar una imatge teva amb la teva joguina predilecta d’ara o de quan erets un infant i la comparteixis a la teva història. 

Això és:

     Etiqueta: #capnensensejoguina o #capnenasensejoguina

     Anomena a: @sertgnreus i @ffutbolbasereus

Entre totes els qui pengeu aquesta història al vostre perfil d’Instagram Ràdio Reus farà un sorteig perquè 4 persones puguin participar a l’entrevista telemàtica que farà al cantant de “Buhos” Guillem Solé.

Serà durant el programa especial “Soroll Camp de Tarragona” el 4 de gener.

Els guanyadors seran seleccionats per un jurat format per l’equip de SER Catalunya.  El criteri d’elecció dels guanyadors serà per l’originalitat del post.

Deja una respuesta