En este momento estás viendo CRÒNICA REUS FEMENÍ | El Reus torna amb els tres punts de Cornellà (0-2)

CRÒNICA REUS FEMENÍ | El Reus torna amb els tres punts de Cornellà (0-2)

El Reus Femení va aconseguir ahir una victòria a Cornellà, davant la Fontsanta-Fatjó C.E. B, que permet a les reusenques mantenir-se enganxades a les primeres posicions de la classificació. 

Marc Mestres va plantejar un partit molt intens, amb una defensa molt sòlida i amb molta concentració per part de les jugadores. Tot plegat va permetre que l’equip rival no creés ocasions clares de gol durant tot el partit. Isa Margalef, que va passar a jugar de lateral després d’uns partits com a extrem i la presència de Carme Cendra en atac, van ser les principals novetats en l’onze inicial reusenc.

Les roig-i-negres van generar múltiples ocasions durant el primer temps, però no va ser fins al minut 37 que Carme Cendra, aprofitant una passada a l’espai d’Irati Lazkano, va provocar un penal clar després d’un bon control dins l’àrea. Irati va transformar la pena màxima i el conjunt de Marc Mestres va arribar al temps de descans amb avantatge mínim tot i alguna ocasió clara més que hagués permès ampliar el resultat.

A la segona part, Carme Cendra va cedir la posició de davantera centre a Naiara Sorribes i va passar a ocupar una posició més endarrerida. El conjunt local va fer entrar jugadores de refresc per donar la volta al marcador. El Reus va esgotar les possibilitats del conjunt cornellanenc després d’una centrada de córner que va caure a l’àrea petita i que Esther De Manuel va rematar al fons de la xarxa per fer pujar el segon gol al marcador al minut 69.

Amb aquesta victòria la Fundació es manté en segona posició amb 13 punts, a només 2 punts del primer, Levante Las Planas. Ambdós es veuran les cares el pròxim diumenge dia 23 al Camp Annex a l’Estadi Municipal, on es lluitarà per encapçalar la classificació. El primer equip torna a la feina avui, per preparar el que pot ser un dels enfrontaments més importants d’aquesta primera volta.

Deja una respuesta