En este momento estás viendo CRÒNICA JUVENIL | Victòria important del juvenil a casa davant el Cambrils (4-2)

CRÒNICA JUVENIL | Victòria important del juvenil a casa davant el Cambrils (4-2)

Els juvenils s’apropen a l’objectiu de les primeres places esgarrapant punts al líder de la classificació, el Cambrils Unió.

Ahir dissabte es va disputar la sisena jornada de lliga i els roigs-i-negres rebien a casa un equip invicte. El Reus es va imposar per 4-2, en un partit frenètic. Gràcies a aquests 3 punts, l’equip s’apropa al capdamunt de la classificació amb 9 punts.
Els de Marc Vela van presentar una alineació amb dos puntes i un estil de joc directe per guanyar la possessió el més a prop possible de l’àrea rival aprofitant l’alçada dels seus jugadors més ofensius. Els primers minuts de partit van ser molt igualats, sense gairebé accions clares, només una per als reusencs després de molts rebots a l’àrea rival on la pilota no va acabar entrant.

Al minut 33′ el Cambrils concedeix una falta directa a la frontal de l’àrea, que Roger Coll transforma amb un xut molt col·locat a l’escaire sumant l’1-0 al marcador. Després del gol, el conjunt cambrilenc adopta un estil de joc molt directe per intentar capgirar el partit.

Ja als últims minuts de la primera part, mitjançant una pilota llarga de la defensa roig-i-negre, Sebastián Romero la pentina superant un central del Cambril i assisteix a Denis Fopiani que amb un xut creuat amplia el marcador. (2-0)

Després del pas pels vestidors, el juvenil planteja una segona part més defensiva. Al minut 52′ el Cambrils, d’un servei de córner penja una pilota a l’àrea que surt refusada pel porter, però el central està atent i de volea escurça distancies al marcador. (2-1)

Poc després, els reusencs van reaccionar i amb una segona jugada de córner després de la primera rematada, Marc Cano amb l’exterior del peu executa un xut creuat al segon pal, marca el 3-1 donant aire a l’equip.

L’equip continuava defensant amb èxit els atacs de l’equip rival evitant inclús una ocasió clara a la línia de gol. Fins que al minut 76′ el lateral del Cambrils va rebre una centrada a la banda, que va definir de volea amb un xut potent per l’escaire. El Cambrils tornava a escurçar distàncies al marcador.

El Reus va gaudir de més ocasions que el rival en els darrers minuts. En una d’aquestes, el porter del Cambril fa caure dins l’àrea a Roger Coll després de rebutjar un xut, cometent un penal a favor dels roigs-i-negres. El transforma el mateix Roger Coll amb un xut ras a la dreta del porter. El partit va acabar sense més ocasions.

La setmana vinent, el juvenil es desplaça a Valls per disputar la setena jornada de lliga.

Crònica: Ferran Iglesias

Deja una respuesta