En este momento estás viendo La Fundació col·labora en la campanya ‘Connecta’t amb l’Alzheimer’

La Fundació col·labora en la campanya ‘Connecta’t amb l’Alzheimer’

La Fundació Futbol Base Reus s’ha afegit aquest dimarts a la campanya ‘Connecta’t amb l’Alzheimer’, una iniciativa solidària en benefici de la Fundació Rosa M. Vivarque promou, entre altres, el nedador reusenc Jordi Cervera. 

El passat 30 d’agost, Cervera va assolir el repte de nedar en solitari els 45 quilòmetres que separen el far del Fangar, a L’Ampolla, i la platja de Llevant de Salou. Per contribuir a la recaptació de fons per aquesta causa, la Fundació ha adquirit avui 100 gorros de bany, l’import dels quals es destinarà íntegrament al Centre Terapèutic d’Estimulació Cognitiva per a l’Alzheimer i la Unitat de la Memòria. Els gorros es repartirán entre els jugadors i jugadores roig-i-negres més petits, fent-los partíceps de la iniciativa.

L’acte ha tingut lloc aquest matí a les oficines de la Fundació, situades al Camp Annex de l’Estadi Municipal, i ha comptat amb la presencia de Jordi Cervera, en representació de la Fundació Rosa M. Vivar, i Xavi Castro, president de la Fundasió Futbol Base Reu

Deja una respuesta