En este momento estás viendo Fundació Futbol Base Reus i C.E. Unió Astorga signen un acord de col·laboració

Fundació Futbol Base Reus i C.E. Unió Astorga signen un acord de col·laboració

La Fundació Futbol Base Reus i el C.E. Unió Astorga han signat aquest dimarts un acord de col·laboració per a la temporada que ara comença. Mitjançant aquest acord, la Fundació ofereix la possibilitat de complementar la formació dels jugadors de l’Astorga participant en els entrenaments i valorant de forma coordinada la seva progressió, així com en la tecnificació que es dugui a terme dins l’àrea d’entrenaments específics, compartint el programa de formació per a porters.

L’entitat roig-i-negra compartirà també amb l’Astorga els serveis de fisioteràpia que formen part de la seva àrea mèdica i els d’assessorament en psicologia de l’esport.

Xavi Castro, President de Fundació, ha destacat que «clubs com l’Astorga són una part essencial de l’engranatge futbolístic de Reus. Estem orgullosos de comptar amb la seva col·laboració i els volem agrair que sumin esforços en el projecte de ciutat que estem tirant endavant.»

La signatura de l’acord s’ha fet aquest dimarts a les oficines del C.E. Unió Astorga, i ha comptat amb la presència de Xavi Castro i Jorge Molinero, presidents d’ambdues entitats. 

Deja una respuesta