En este momento estás viendo BON INICI DE PRETEMPORADA

BON INICI DE PRETEMPORADA

CF REDDIS – UE SANTS

FITXA TÈCNICA DEL PARTIT

Equips titulars:


CF REDDIS
UE SANTS
1AMARO NAVARRETE24ADRIA PRADO
2ALLAN DE JESUS3SHOTA TAKEMOTO
3JORDI ESTIVILL6CRISTIAN MULERO
4OSCAR MORELL7AXEL SUBIAS
5RAUL GARCIA9GUILLERMO TORRES
6URI BENITO11PAU CELMA
7UNAI BORRERO22VICTOR RODRIGUEZ
8PEPO GONZÁLEZ13PAU LLASERA
9RICKY NOGUEIRA16CARLOS SANCHO
10ADRI JIMÉNEZ19NICOLAS MARTINEZ
11MOHA 4MARC GABALDON

Arbitratge: Jose Jareño Gil

Assistents: Sergio Castillo Ledesma i Santuago Ramítez Plazas

El partit va arrencar amb Amaro defensant la porteria, i Allan, Jordi, Oscar, Raul, Uri, Unai, Pepo, Ricky, Adri, i Moha al camp. Era el primer partit que el nou CF Reddis jugava com a equip, un partit il·lusionant, que ha servit per agafar ritme, i veure quins són els punts a treballar.

Durant la primera part, els reusencs no es van deixar vèncer i des del minut 1 van defensar la porteria, i van lluitar per a recuperar la pilota quan la UE Sants s’acostava a l’àrea. No va ser fins al minut 20 de partit que el Sants no va crear una jugada perillosa, amb un xut potent que finalment va acabar fora.

El Reddis va crear ocasions, i va fer bones jugades d’atac, connectant entre si els jugadors, passant-se la pilota, buscant espais, i escoltant al Marc, que en cap moment deixava de donar ordres.

El primer i únic gol del partit el va fer Pau Celma al minut 26. Tot i això l’equip no es va rendir i va continuar jugant amb la mateixa intensitat. 

La primera groga d’aquesta primera meitat la va veure el mateix Pau Celma, al minut 34. Minuts després, al 40′, Unai Borrero va rebre la primera groga del Reddis.

Abans d’acabar la primera part, el CF Reddis va tenir l’oportunitat d’anotar amb dos xuts de córner, que finalment van acabar refusant els defenses del Sants.

Al segon temps es van produir canvis en les files del Reddis per tal de donar minuts a tots els jugadors disponibles. Van entrar Raul Martin, Àlex Rodenas a la porteria, Cristóbal Simón, Juanito, Erik González, Alex Fernández, Pere Figuerola, Maikel Jiménez, jugador del Juvenil Nacional de la Fundació. 

Una segona part on es va seguir veient una dinàmica de joc semblant al de la primera, un Reddis que lluitava per arribar a l’àrea contrària, i que feia un gran treball defensiu.

L’Àlex Rodenas, sota els pals, animava l’equip i donava consells als companys, un jugador amb gran visió de joc, que ajudava a l’equip sense deixar d’estar atent a les ocasions d’atac del Sants. 

Al minut 29 de la primera part el Reddis va tenir una molt bona oportunitat de gol, però finalment el xut va sortir fora. El joc va continuar, i 10 minuts després la UE Sants va estar a punt d’encaixar un segon gol, però l’esfèric va ser refusat pel travesser de la porteria.

El Reddis va seguir pressionant, insistint fins a l’últim instant. Els jugadors es buscaven amb mirades, i eren valents en l’un contra un. Just abans que sones el xiulet final, el Reddis va tenir una última jugada perillosa a pilota parada.

Les úniques grogues del segon temps van ser per al jugador local Álex Fernández al minut 70, i per a Alberto Salamanca del conjunt barceloní al minut 80.

En definitiva, es va veure un equip que no es va deixar trepitjar per un tercera divisió, sinó que es va imposar i va crear ocasions, cuidant la poteria, recuperant la pilota, i rematant. Buscant el gol en tot moment.

El conjunt va transmetre molt bona vibra tant al públic com al vestidor. L’objectiu era guanyar en sensacions, i en confiança, i s’ha aconseguit. Ara, toca seguir amb aquesta dinàmica de treball, i polir accions, jugades, i continuar formant un equip que ha demostrat ser competitiu. 

Marc Carrasco, molt orgullós d’aquest primer partit, davant d’un rival difícil i consolidat, se sent satisfet amb el que els jugadors han demostrat al terreny de joc: «El que valoro és que l’equip ha volgut guanyar, encara que sigui pretemporada és un fet significatiu del caràcter, de la unió, de l’esperit que es respira al vestidor, i en línies generals jo crec que hem d’estar molt contents».

Un gran primer pas que dóna inici al nou projecte de futbol a Reus.

Deja una respuesta