En este momento estás viendo Primer aniversari de la Fundació

Primer aniversari de la Fundació

Avui fa un any que es va presentar a la ciutat la Fundació Futbol Base Reus, fruit de la iniciativa d’un grup de pares de jugadors i jugadores que, veient amb preocupació com la situació del club posava en perill la continuïtat d’un futbol base femení i masculí de qualitat a Reus, van decidir treballar per garantir un model que funciona amb èxit des de fa més de quinze anys.

Durant aquests primers dotze mesos d’activitat la Fundació s’ha consolidat des d’un punt de vista d’organització, funcionament i actuacions, establint diferents marcs de col·laboració amb altres entitats. En la vessant esportiva, els colors roig-i-negres mantenen el seu nivell d’excel·lència gràcies a la bona feina i la implicació de la seva gent a peu de gespa i al suport inestimable de famílies, patrocinadors i administracions públiques, que ens han animat i recolzat des del primer moment. Hem col·laborat en iniciatives solidàries  i benèfiques per tal de fomentar la nostra tasca social i promovem la pràctica del futbol inclusiu amb el que considerem el nostre primer equip, el Reus Genuine.

No hi ha dubte que ens queda un llarg camí per recórrer, però aquest primer any de vida ens ha de donar l’empenta suficient per a permetre convertir-nos en un referent esportiu i social a la ciutat de Reus i el seu entorn, que és el principal objectiu de la Fundació.

És un honor ser el president d’una entitat que sap mirar endavant sense perdre de vista els seus orígens. No em queda més que assegurar el nostre ferm compromís amb la Fundació, els colors que representa i les seves activitats futures. 

Xavi Castro

President de la Fundació Futbol Base Reus

Deja una respuesta