En este momento estás viendo CRÒNICA REUS FEMENÍ | Nova victòria a l’Estadi

CRÒNICA REUS FEMENÍ | Nova victòria a l’Estadi

El primer equip femení de la Fundació va derrotar aquest diumenge el Mira-Sol Baco per 5 a 0, en un partit molt plàcid per a les jugadores roig-i-negres.

En el minut 7 de partit, Cristina Becerra feia el primer amb una excel·lent rematada de cap a la sortida d’un córner. Un quart d’hora després era Marina Celma qui enviava l’esfèric al fons de la xarxa, finalitzant una bona centrada de Gemma Salvat des de banda esquerra. Era el primer gol de la reusenca després d’una lesió de creuats que l’ha mantingut apartada més d’un any dels terrenys de joc.

Després del descans Marc Mestres ha començat les rotacions i han estat dues de les jugadores de refresc les que han anotat el tercer i quart gol local, obra de Lucía Hidalgo i Carla Vázquez. A deu minuts del final, la visitant Ana Sofía León ha fet el cinquè en pròpia porta en intentar rebutjar una centrada enverinada de Núria Martorell.

Aquesta victòria suposa, a més dels tres punts, tornar a les nones sensacions prèvies a la derrota davant el Levante Las Planas. El Reus torna aquest dilluns a la feina per començar a preparar el pròxim desplaçament al camp del Women’s Soccer School, cinquè a la classificació.

Deja una respuesta