En este momento estás viendo PRÈVIA | El Juvenil rep al Mataró amb l’objectiu d’allunyar-se del descens

PRÈVIA | El Juvenil rep al Mataró amb l’objectiu d’allunyar-se del descens

Els roig-i-negres afronten el primer partit a casa de la segona volta amb moltes opcions de mantenir-se a la Lliga Nacional Juvenil. A només tres punts del vuitè classificat, i amb un partit menys, l’equip entrenat per Mia Guasch és conscient que cada punt compta, cada jornada fins acabar la temporada serà una final. El conjunt de Reus arriba amb bones sensacions després de la victòria, amb remuntada inclosa, a casa de la Fundació Esportiva Grama.

Aquest dissabte a les 16:30 h, l’equip lluitarà per aconseguir un segon triomf consecutiu que els ajudi a fugir de la zona baixa de la taula. El C.E. Mataró, però, buscarà revenja després de la victòria agònica dels reusencs lluny del Camp de Futbol Municipal Reddis en la primera volta del campionat. Un Estadi Municipal Reddis on el Juvenil encara no ha pogut encadenar una bona ratxa de resultats. 

El rival d’aquesta setmana, el Mataró, es troba a la catorzena posició a tan sols un punt de la Fundació, i per això, amb necessitat de bons resultats després de tres derrotes consecutives, els del Maresme no posaran les coses gens fàcils.

Deja una respuesta