En este momento estás viendo El Reus Genuine amb l’educació canina positiva com a activitat de Team Building

El Reus Genuine amb l’educació canina positiva com a activitat de Team Building

Aquesta jornada especial no només va oferir l’oportunitat d’aprendre habilitats d’ensinistrament al costat dels experts de ‘Link a dogs’, sinó que també buscava enfortir la cohesió de l’equip i reduir les tensions derivades de la competitivitat de la lliga.

La sessió va començar amb una presentació dels jugadors i l’explicació de les seves vivències amb els gossos. Després, es va dur a terme un circuit amb estacions dissenyades per a aprendre llenguatge caní i realitzar una sèrie d’habilitats d’ensinistrament positiu. Amb l’ajuda de les voluntàries Belinda i Marga al costat de Chico i Maño, la guia Judit amb Bambú i la directora Alexia amb Mona, els jugadors van aprendre la importància de reforçar els comportaments desitjables amb recompenses i el respecte cap als animals com a companys de vida.

Cap al final de la jornada es va organitzar un petit circuit d’Agility on es va posar en pràctica l’autocontrol i la cohesió de grup mitjançant activitats amb elements competitius. Aquesta activitat tenia com a objectiu també fomentar la col·laboració i el suport mutu entre ells ja que únicament es premiava la participació i la voluntat de millora, no hi havia vencedors ni vençuts.

Aquesta experiència no sols va promoure el treball en equip, sinó que també va ajudar els jugadors a desenvolupar habilitats per a tolerar la frustració de manera més efectiva i a enfortir els llaços dins del grup.

A més de l’ensinistrament, Ling a dogs ens va ensenyar les cures i necessitats bàsiques dels gossos. Des de la importància d’una alimentació equilibrada fins a l’exercici adequat, els jugadors van tenir l’oportunitat de conèixer de prop les particularitats dels nostres amics de quatre potes.

La jornada va ser una experiència enriquidora tant per als jugadors com per a les amigues de ‘Link a dogs’. La dedicació i l’entusiasme amb el qual es va involucrar tothom en cada activitat ens va recordar la importància de promoure el respecte i l’amor cap als animals a la nostra societat.

Deja una respuesta