En este momento estás viendo El Reus Genuine viatja a Tenerife per disputar la tercera fase de la lliga

El Reus Genuine viatja a Tenerife per disputar la tercera fase de la lliga

Aquest dijous el regidor de Salut i Esports de Reus, Enrique Martin, ha desitjat sort als jugadors i tècnics del Reus Genuine, que marxen cap a Tenerife demà divendres. Els protagonistes s’han aplegat al centre de Reus, a la Plaça Mercadal, per fer-se la foto oficial abans de sortir cap a les Illes Canàries.

El Reus Genuine inicia així la tercera etapa de LaLiga Genuine a la Ciutat Esportiva San Cristóbal de La Laguna, a Tenerife. L’equip reusenc s’enfrontarà al Levante el dissabte 13 d’abril a les 11.00 hores, als amfitrions, el Tenerife, a les 16.30 hores i el diumenge a l’Atlético de Madrid a les 11.30 hores.

El Reus Genuine manté intacta la il·lusió en el seu “Futbol Feliç” i marxa amb ganes de tornar a tastar l’esperit de companyonia i respecte que caracteritza a aquesta competició.

Bon viatge, família!

Deja una respuesta