En este momento estás viendo CF Reddis i Unió Astorga renoven el conveni de filiació.

CF Reddis i Unió Astorga renoven el conveni de filiació.

El CF Reddis i el C.E. Unió Astorga, equip que milita a Tercera Catalana, van renovar el passat mes de juny el conveni de filiació de cara a la temporada vinent. Mitjançant aquest acord, el CF Reddis ofereix la possibilitat de complementar la formació dels jugadors de l’Astorga participant en els entrenaments i valorant de forma coordinada la seva progressió. A més, permetrà a l’Astorga fer un pas endavant en l’àmbit esportiu, ja que podrà disposar pel seu primer equip de fins a un màxim de deu jugadors reddisencs la temporada vinent, fent un salt de qualitat per intentar no patir tant a Tercera Catalana. De la mateixa manera, els jugadors de la Unió Astorga també poden tenir la possibilitat de jugar amb el primer equip del Reddis a Segona Catalana.

La signatura de l’acord es va dur a terme a les oficines del C.E. Unió Astorga, i va comptar amb la presència de Xavier Roig i Jorge Molinero, presidents d’ambdues entitats, així com altres membres de l’staff esportiu dels dos clubs.

L’Astorga mantindrà la temporada vinent els acords amb les dues entitats, Fundació i Reddis, que desenvolupen el projecte global de futbol a la ciutat de Reus.

Cal destacar també que la Fundació Futbol Base Reus i el C.E. Unió Astorga htenen també un acord de col·laboració per a la temporada que ara comença. Mitjançant aquest acord, la Fundació ofereix la possibilitat de fer un seguiment específic dels jugadors de l’Astorga, participant en la tecnificació que es dugui a terme dins l’àrea d’entrenaments específics i compartint el programa de formació per a porters.

Deja una respuesta