En este momento estás viendo PRÈVIA | El Juvenil buscarà allargar la bona dinàmica al camp del Cornellà

PRÈVIA | El Juvenil buscarà allargar la bona dinàmica al camp del Cornellà

Després d’aconseguir dues victòries consecutives per primer cop a la temporada, els roig-i-negres volen continuar escalant llocs a la classificació de la Lliga Nacional Juvenil. Una lliga en què la distància que separa el vuitè classificat, l’Espanyol, i el setzè classificat, la Unió Futbol Base Jabac i Terrassa, és de només deu punts. L’equip dirigit per Mia Guasch se situa al ben mig d’aquesta lluita, per la qual cosa, coneixedors de la importància de cada punt a disputar d’aquí a final de temporada, treballen de valent per assolir la permanència. 

Aquest diumenge a les 18:10 h, l’equip visitarà el camp de l’U.E. Cornellà com invictes en la segona volta. Els del Baix Llobregat, però, no posaran les coses gens fàcils, a l’anada, van igualar un 2 a 0 a favor dels reusencs a falta de tan sols dos minuts pel final del partit.

El Cornellà es troba a la tretzena posició a la classificació de la Lliga Nacional Juvenil a dos punts de la Fundació.Amb dos partits menys disputats i després de dues derrotes consecutives, els cornellanencs necessiten un bon resultat, i per això, es preveu un partit difícil i disputat.

Deja una respuesta