En este momento estás viendo La Fundació Futbol Base Reus ja és una realitat

La Fundació Futbol Base Reus ja és una realitat

La Fundació Futbol Base Reus ha estat presentada aquesta tarda a l’Auditori Antoni Gaudí de La Fira de Reus. El projecte, que s’ha fet realitat per preservar la extraordinària feina feta els darrers anys amb el futbol formatiu del CF Reus Deportiu, s’ha assolit sumant tots els esforços necessaris, assumint-ne la gestió i assegurant la continuïtat, en estreta col·laboració amb l’administració concursal i les diferents administracions públiques.

L’acte de presentació, que ha comptat amb la presència de múltiples personalitats de la ciutat i que també ha presenciat l’administrador concursal David López Estebaranz, no ha obviat en cap moment la ronda d’agraïments a les persones i entitats que han posat el seu gra de sorra per la creació de la Fundació: des dels fundadors, a l’Ajuntament, a l’administrador concursal, a la Federació Catalana de Futbol, la Generalitat de Catalunya i a tots els estaments col·laboradors.

Més enllà de buscar la supervivència del futbol base del CF Reus, la Fundació Futbol Base Reus buscarà millorar el model que existia fins ara. L’entitat vol ser la fundació esportiva de referència a la província de Tarragona i convertir-se en una de les capdavanteres a Catalunya i buscarà transmetre diferents valors com l’esportivitat, l’esforç, el respecte, la solidaritat i la identitat de marca amb el club.

Contacte:  Xavier Guix – 629 156 293

Deja una respuesta