En este momento estás viendo Solarca renova una temporada més el seu compromí amb el futbol femení roig-i-negre

Solarca renova una temporada més el seu compromí amb el futbol femení roig-i-negre

La Fundació Futbol Base Reus i l’empresa Solarca han renovat l’acord de patrocini per la temporada 2021-2022, que els unia des de fa dues temporades.

Amb una trajectòria de més de 30 anys, el Grup Solarca compta actualment oficines pròpies a 8 països, a més de diferents oficines comercials i col·laboracions internacionals a 80 països més. A la seva seu central, ubicada a La Selva del Camp, ofereix serveis especialitzats de neteges químiques a clients com Repsol, Dow Chemical, Shell o Iberdrola.

Amb aquest acord, Solarca renova com a patrocinador de tots els equips de Futbol Base Femení de la Fundació, a més de l’equip amateur que enguany competeix a Segona Catalana. Les dues parts han arribat a un acord que els permetrà generar accions conjuntes per apropar la Fundació i la marca al seu entorn.

Deja una respuesta