En este momento estás viendo Fundació i La Salle signen un nou conveni de col•laboració

Fundació i La Salle signen un nou conveni de col•laboració

El president de la Fundació Futbol Base Reus, Xavi Guix, i el Coordinador general de l’Agrupació Esportiva La Salle Reus, Iván Taranilla, han signat avui un acord de col·laboració amb l’objectiu de promocionar el futbol a Reus. La Fundació i La Salle seguiran treballant de manera conjunta i coordinada en la formació i millora dels seus jugadors i generant sinèrgies de treball en l’àmbit formatiu.

En el marc més concret del futbol femení, ambdues entitats s’han compromès a treballar conjuntament diverses accions per tal d’ajudar en la captació i promoció de noves jugadores. La Fundació ofereix formació específica sobre metodología d’entrenament de futbol femení i, aquesta temporada, fins a cinc jugadores del futbol base roig-i-negre han començat com a entrenadores dels tres nous equips (prebenjamí, aleví i infantil) que enguany ha format l’Agrupació Esportiva La Salle Reus. 

Aquest és el tercer d’una sèrie d’acords que la Fundació roig-i-negra està duent a terme amb diversos clubs de la ciutat per promoure i fer créixer el futbol femení a Reus.

Deja una respuesta