En este momento estás viendo Comencen les lligues!

Comencen les lligues!

Aquest cap de setmana comencen les lligues de gran part dels equips formatius de la Fundació, que competeixen en la categoria Preferent.

Futbol masculí

En Futbol 11, Juvenil A, Cadet A i Infantil B debuten a domicili, davant el  Vilanova (els de Victor Tenor) i a Martorell, mentre que el Juvenil B i l’Infantil A ho faran a casa contra el Lleida i el Martorell, respectivament. Per la seva banda, el Juvenil B s’estrenarà a casa rebent al Lleida, mentre que l’Infantil A ho farà davant el Martorell.

Pel que fa al Futbol 7, es dona la circumstància que els equips Aleví A i Benjamí A  s’estrenen a la lliga en un doble duel amb el Nàstic, ambdós a Tarragona, mentre que l’Aleví C rebrà diumenge a Tecnifutbol Tarragona.

Futbol Femení

El futbol femení de Preferent també es posa en marxa aquest cap de setmana. El Reus Femení d’Adri Calderón disputarà la primera jornada de lliga aquest diumenge a les 16h al camp del Sant Cugat, mentre que el Juvenil A buscarà els tres punts el dissabte a casa davant la Damm. L’Infantil B de Nadine Pérez comença la competició a domicili, també aquest dissabte, contra el Sant Gabriel.

Deja una respuesta