En este momento estás viendo Acord de col·laboració entre Fundació i Costa Daurada

Acord de col·laboració entre Fundació i Costa Daurada

Aquesta tarda, fruit de la bona relació que mantenen ambdues entitats, la Fundació i el Costa Daurada han signat un acord de col·laboració per treballar de manera conjunta en diferents àrees. A més, la Fundació ofereix la possibilitat de complementar la formació dels jugadors que consideri aptes, participant en els entrenaments i valorant de forma coordinada la seva progressió, així com la dels tècnics, que podran assistir als cursos de formació técnica que imparteixi al llarg de la temporada.

A més, ambdós clubs es comprometen a potenciar i treballar el futbol femení, on la Fundació Futbol Base Reus compta amb el futbol formatiu més potent del territori.

A la signatura hi han estat presents Xavi Guix i Manuel Medina, presidents de la Fundació i el Costa Daurada respectivament.

Deja una respuesta