En este momento estás viendo Nova edició de la Jornada entre porters i porteres roig-i-negres

Nova edició de la Jornada entre porters i porteres roig-i-negres

Aquest dimarts s’ha dut a terme a l’Estadi Municipal la 5a esixió de la Jornada Entre Porters Roig-i-negres, on hi han participat tots els porters i porteres del futbol base de la Fundació Futbol Base Reus, juntament amb les del primer equip femení, Reus FC Reddis i Reus Genuine. La sessió s’ha fet amb l’objectiu de gaudir entrenant i competint amb la resta de companys i companyes de les diferents categories.

Abans de començar s’ha procedit a fer una foto de família amb tots els integrants de les porteries del Reus i amb els responsables de l’àrea de porters, Alberto Pérez i Ruben Vigatà, comptant amb la col•laboració d’Equipa13.

Deja una respuesta