En este momento estás viendo El Reus Genuine col•labora amb Good Karma Projects pel medi ambient

El Reus Genuine col•labora amb Good Karma Projects pel medi ambient

El passat dissabte al matí els jugadors i cos tècnic del Reus Genuine van anar a la Platja de la Pineda per col•laborar amb #GoodKarmaProjects, una organització sense ànim de lucre centrada en desenvolupar projectes educatius i de conscienciació mediambiental.

Entre tots es van agafar més de mil pellets, que es van classificar mitjançant una recollida i caracterització de residus.

Good Karma Projects va ser fundada l’any 2017 per dos joves enginyers apassionats del surf i la naturalesa, amb l’objectiu de crear una comunitat en continu creixement que pugui arribar a ser el referent per a la formació de petits nuclis de conscienciació i acció ambiental.

Es tracta d’una organització sense ànim de lucre centrada en desenvolupar projectes educatius i de conscienciació mediambiental per a impulsar el respecte i cura del medi ambient. Mitjançant les seves accions, volen conscienciar i educar sobre els principals reptes mediambientals, i generar un moviment social que prioritzi el benestar del planeta i el de tots els seus habitants.

Deja una respuesta