En este momento estás viendo Ja hi ha data d’inici pel Reus Genuine
GENUINE

Ja hi ha data d’inici pel Reus Genuine

L’equip Reus Genuine ja té data d’inici per a la present temporada: el 19 d’octubre els jugadors estan convocats a les 17:30 hores en el Camp Annex a l’Estadi per dur a terme la primera sessió d’entrenament del curs actual. El coordinador de l’àrea Genuine de la Fundació, l’exjugador roig-i-negre David Sangrà, tornarà a ser el responsable d’un equip que sempre ha estat tot un exemple de compromís, il·lusió i superació.

LaLiga Genuine és una iniciativa integradora de responsabilitat social i pionera en el món organitzada per LaLiga, consistent en una lliga de futbol integrada per equips de persones amb discapacitat intel·lectual. La Fundació Futbol Base Reus, reafirmant el seu compromís social com a un dels eixos de la seva activitat, va voler formar-ne part des del primer moment, comptant amb 25 jugadors durant la temporada passada, provinents dels tres centres col·laboradors: Taller Baix Camp, Fundació Villablanca i Escola Nostra Senyora del Mar.

Deja una respuesta