En este momento estás viendo La Fundació i l’Astorga, junts  per promocionar el futbol femení a Reus

La Fundació i l’Astorga, junts per promocionar el futbol femení a Reus

El president del CE Unió Astorga, Jorge Molinero, i el president de la Fundació Futbol Base Reus, Xavi Guix, han signat un acord de col·laboració amb l’objectiu de promocionar el futbol femení a la ciutat.

Tots dos clubs s’han conpromès a treballar conjuntament diferents accions per tal d’ajudar en la captació de noves jugadores. La Fundació oferirà també una formació específica sobre metodología d’entrenament de futbol femení, així com la possibilitat de participar en la tecnificació que es dugui a terme dins l’àrea d’entrenaments específics, compartint el programa de formació per a porteres.

Aquest és el segon d’una sèrie d’acords que la Fundació roig-i-negra durà a terme amb diversos clubs de la ciutat per promoure i reforçar el futbol femení a Reus.

Deja una respuesta