En este momento estás viendo Definit l’organigrama tècnic del Futbol Femení de la Fundació

Definit l’organigrama tècnic del Futbol Femení de la Fundació

Ja estan definides les banquetes del futbol femení de la Fundació per a la temporada 2020/2021. Una de les principals novetats serà la creació d’un Aleví Femení que competirà a Segona Divisió masculina. Sergi Serra continua com a coordinador, compaginant enguany aquest càrrec amb el d’entrenador del Cadet Femení.

Pel que fa a l’equip de Preferent Juvenil Femení, Xavi Ganiko segueix al capdavant de la plantilla, amb la incorporació de Jaume Vernet com a segon entrenador. Vernet procedeix del Cambrils Unió i comptarà amb la col·laboració de Júlia Vernet, exjugadora roig-i-negra ara a les files del Riudoms.

El Cadet, que competirà a Primera Divisió Juvenil, estarà dirigit per Pau Segura, provinent de Tecnifutbol, i Sergi Serra. Sandra Capitán, que fins a la temporada passada compaginava el seu lloc a la porteria del Juvenil Femení amb la tasca d’assistent a l’Infantil Femení, passa enguany a la banqueta del Cadet Femení.

L’Infantil Femení comptarà amb un cos tècnic format per Aleix Benito, que repeteix en el càrrec, i Roger Juncosa, que s’incorpora a la Fundació provinent de La Salle Reus. La temporada passada l’equip liderava la classificació del seu grup a Primera Divisió quan es va suspendre la competició.

L’equip de nova creació, l’Aleví Femení, comptarà amb David Llaveria com a primer entrenador i Laia Tobías com a segona. És la segona temporada de Llaveria a les banquetes del futbol femení de l’entitat, mentre que Laia Tobías s’estrena a la banqueta després de tota una vida com a jugadora roig-i-negra.

Deja una respuesta