Definit l’organigrama tècnic del Futbol Femení de la Fundació

Definit l’organigrama tècnic del Futbol Femení de la Fundació

Ja estan definides les banquetes del futbol femení de la Fundació per a la temporada 2020/2021. Una de les principals novetats serà la creació d’un Aleví Femení que competirà a Segona Divisió masculina. Sergi Serra continua com a coordinador, compaginant enguany aquest càrrec amb el d’entrenador del Cadet Femení.

Pel que fa a l’equip de Preferent Juvenil Femení, Xavi Ganiko segueix al capdavant de la plantilla, amb la incorporació de Jaume Vernet com a segon entrenador. Vernet procedeix del Cambrils Unió i comptarà amb la col·laboració de Júlia Vernet, exjugadora roig-i-negra ara a les files del Riudoms.

El Cadet, que competirà a Primera Divisió Juvenil, estarà dirigit per Pau Segura, provinent de Tecnifutbol, i Sergi Serra. Sandra Capitán, que fins a la temporada passada compaginava el seu lloc a la porteria del Juvenil Femení amb la tasca d’assistent a l’Infantil Femení, passa enguany a la banqueta del Cadet Femení.

L’Infantil Femení comptarà amb un cos tècnic format per Aleix Benito, que repeteix en el càrrec, i Roger Juncosa, que s’incorpora a la Fundació provinent de La Salle Reus. La temporada passada l’equip liderava la classificació del seu grup a Primera Divisió quan es va suspendre la competició.

L’equip de nova creació, l’Aleví Femení, comptarà amb David Llaveria com a primer entrenador i Laia Tobías com a segona. És la segona temporada de Llaveria a les banquetes del futbol femení de l’entitat, mentre que Laia Tobías s’estrena a la banqueta després de tota una vida com a jugadora roig-i-negra.

Deja una respuesta