En este momento estás viendo Acord de col·laboració entre la Fundació Futbol Base Reus i l’Associació Supera’t

Acord de col·laboració entre la Fundació Futbol Base Reus i l’Associació Supera’t

La Fundació Futbol Base Reus i l’Associació Supera’t han signat aquest divendres un conveni de col·laboració per a la temporada 23-24, en un acte que ha comptat amb la presència de Mònica Bellido, presidenta de Supera’t, i Xavi Guix, president de la Fundació roig-i-negra.

La Fundació Futbol Base Reus, que es va crear l’any 2019 per assegurar la continuÏtat del futbol formatiu del CF Reus Deportiu, va assumir des d’un inici el compromís amb l’esport inclusiu, com en el cas del Reus Genuine o amb els jugadors de la Federació Catalana de Paralítics Cerebrals, organitzant activitats d’esport i lleure per consolidar el projecte i millorar la qualitat de vida de les persones que ho necessitin a través de la pràctica del futbol.

L’associació Supera’t va neixer amb la voluntat de treballar per les persones amb trastorn de l’espectre autista i les seves famílies de Reus, per millorar el seu dia a dia amb una plena inclusió a la societat.

Deja una respuesta