En este momento estás viendo La Fundació Futbol Base Reus rep el suport de la Fundació “la Caixa” per donar suport a l’equip“Reus Genuine”

La Fundació Futbol Base Reus rep el suport de la Fundació “la Caixa” per donar suport a l’equip“Reus Genuine”

La Fundació «la Caixa», a través de CaixaBank, reforça un any més la seva implicació en el projecte de futbol inclusiu de la Fundació roig-i-negra, encapçalat per l’equip Genuine.

La Fundació Futbol Base Reus ha signat aquest divendres un nou acord de col·laboració amb Fundació “la Caixa”per a la present temporada, en un acte que ha comptat amb la presència d’Ana Buqueras, gestora de Banca d’Institucions de CaixaBank, Xavi Guix, president de la Fundació reusenca, així com Jordi Tobías, coordinador del Reus Genuine.

La Fundació Futbol Base Reus, que es va crear l’any 2019 per assegurar la continuÏtat del futbol formatiu del CF Reus Deportiu, va assumir també la gestió de l’equip de futbol inclusiu, mantenint la seva presencia a LaLigaGenuine i organitzant activitats d’esport i lleure per consolidar el projecte.

Ambdues entitats segueixen reforçant el seu compromís amb l’esport inclusiu, millorant  la qualitat de vida de les persones que ho necessitin a través de la pràctica del futbol. 

Gràcies a la seva capil·laritat territorial, la xarxa d’oficines de CaixaBank, la major d’Espanya amb presència a 2.200 municipis, pot detectar les necessitats locals i fer costat a la Fundació ”la Caixa” en la canalització de les ajudes econòmiques dirigides a les entitats socials. El 2022, a través de les oficines de CaixaBank, es va contribuir a impulsar 5.624 projectes socials de 5.041 entitats.

Deja una respuesta