En este momento estás viendo El Reus Genuine ja està en marxa!

El Reus Genuine ja està en marxa!

El Reus Genuine ha iniciat aquest dilluns els entrenaments per preparar una temporada que es preveu més activa que mai. L’equip, que enguany estarà coordinat per Jordi Tobías, ha fet una primera sessió preparatòria en el Camp Annex a l’Estadi i el dissabte vinent ja jugarà el primer partit amistós a Sitges.

Aquest curs l’equip tècnic comptarà amb cinc entrenadors: Julián Tobías, Jaume Abelló i Meri Escoda repeteixen experiència a la banqueta, mentre que Pol Estivill i Toni Montón pugen per primera vegada al vaixell de l’equip roig-i-negre.

A més del Torneig de Sitges, està previst que el Reus Genuine participi en l’onzena edició del Torneig Jordi Pitarque Ceprià, que tornarà a disputar-se a l’Ampolla el diumenge 17 de setembre.

Deja una respuesta