En este momento estás viendo Presentat el cos tècnic del Reus Femení 2023-24

Presentat el cos tècnic del Reus Femení 2023-24

El Reus Femení està immers en plena pretemporada després de començar a treballar la primera setmana d’agost. L’equip tècnic, amb Marc Mestres al capdavant, compta amb diverses cares noves. El tècnic roig-i-negre tindrà com a assistents a Mihai Negroiu , que s’incorpora per primera vegada a la disciplina del Reus, i Isa Alcalà, vinculada des d’un inici amb el projecte del primer equip femení i que farà tasques d’assistent.

El responsable de la preparació física continuarà sent Ruben Torres, que inicia la seva segona temporada a l’entitat. L’entrenador de porteres, per primer cop a la Fundació, serà Ruben Vigatà, mentre que el delegat, Leonci de Manuel, continua un any més com a responsable d’anàlisi de dades de l’equip.

El cos tècnic comptarà també amb una fisioterapeuta i amb la nutricionista Clàudia Villatoro, per tal d’assolir el màxim rendiment de l’equip.

Deja una respuesta