En este momento estás viendo PRÈVIA REUS FEMENÍ | Mantenir el ritme al camp del Parc

PRÈVIA REUS FEMENÍ | Mantenir el ritme al camp del Parc

El Reus Femení es desplaça aquest diumenge a Barcelona per enfrontar-se al Parc (17:30 hores), cuer de la classificació amb 11 punts.

Les barcelonines van perdre per 3 a 0 a la primera volta per incompareixença, mentre que les jugadores de Marc Mestres, després de la darrera victòria a Verdú, volen continuar guanyant per mantenir el pols amb el líder.

En aquesta ocasió, les jugadores del Cadet Lucía Acero i Melinda Pérez reforçaran l’equip, que no podrà comptar amb habituals com Esther Barberà, Isa Margalef o Marina Ramos per motius personals, mentre que l’ebrenca Aina Beltran torna a la convocatòria un cop recuperada de les seves molèsties al turmell.

Deja una respuesta