En este momento estás viendo PRÈVIA REUS FEMENÍ | Objectiu: mantenir la imbatibilitat a l’Estadi

PRÈVIA REUS FEMENÍ | Objectiu: mantenir la imbatibilitat a l’Estadi

Aquest diumenge les de Marc Mestres rebran la visita de l’AE Sant Vicenç, setzè classificat amb 18 punts i que ha encadenat quatre derrotes consecutives a les darreres jornades. El partit es disputarà a l’Estadi Municipal (12:00 hores).

Les blanc-i-vermelles van caure per 0 a 6 a la primera volta, en un partit on Naiara Sorribes (2), Isa Margalef, Mar Dalmau, Cristina Becerra i Carla Vázquez van ser les responsables d’anotar els sis gols visitants.

En aquesta ocasió, el responsable de la banqueta reusenca podrà comptar amb la totalitat de la plantilla, amb l’excepció de Naiara Sorribes i Núria Martorell.

Deja una respuesta