En este momento estás viendo CRÒNICA REUS FEMENÍ | Victòria a domicili davant l’Òdena

CRÒNICA REUS FEMENÍ | Victòria a domicili davant l’Òdena

El primer equip es va imposar a l’Òdena per 0 gols a 5, mantenint així la dinàmica positiva de les darreres jornades.

Dues jugades a pilota aturada van servir per obrir la llauna al Municipal La Sort d’Òdena, després d’una primera mitja hora on les locals van saber contenir l’atac de les jugadores reusenques. En els minuts 31 i 37, Cristina Becerra va tornar a ser la més llesta de la classe rematant de cap dues centrades idèntiques d’Irati Lazkano després de servir dos córners. Amb el 0 a 2 s’arribava al descans.

En tornar dels vestidors, novament Irati es va erigir en protagonista de l’atac roig-i-negre, aquest cop amb dues dianes en els minuts 55 i 64. El primer gol de la jugadora basca del Reus, que tornava a jugar amb una màscara protectora després de la fractura facial que va patir al camp del Levante Las Planas, el va aconseguir amb un potent xut creuat que va superar a Lidia Buades. El segon del seu compte particular va ser fruit d’un xut espectacular des de trenta metres que va superar per alt a la portera local. Carla Vázquez, en el minut 78, es va encarregar de fer el cinquè amb un fort xut des de la frontal que va tocar en una defensa i va descol·locar a Buades.

El primer equip de la Fundació tornarà el diumenge vinent a l‘Estadi Municipal per enfrontar-se a l’Associació Esportiva Sant Vicenç.

Deja una respuesta