En este momento estás viendo PRÈVIA REUS FEMENÍ | El primer equip visita a un WSS en línia ascendent

PRÈVIA REUS FEMENÍ | El primer equip visita a un WSS en línia ascendent

La victòria de la setmana passada a l’Estadi per 5 a 0 davant el Mira-Sol Baco va suposar el retrobament de l’equip de Marc Mestres amb el gol, sensacions que les roig-i-negres volen repetir demà diumenge en la seva visita al camp del tercer classificat, Women’s Soccer School, el Municipal Sant Genís (16:30 hores).

Les barcelonines van caure per 6 a 1 a la primera volta, en un partit on les reusenques van anar al descans amb només un gol d’avantatge, però que van poder resoldre a la segona part. 

Una setmana més les baixes per lesió suposen el principal trencaclosques per l’entrenador reusenc, ja que Naiara Sorribes (que es perdrà el que resta de temporada), Irati Lazkano i Aina Beltran no estaran disponibles. Entren a la convocatòria les juvenils Carme Cendra i Elsa Doncel.

Deja una respuesta