En este momento estás viendo Balanç positiu del Reus Genuine a Bilbao

Balanç positiu del Reus Genuine a Bilbao

El Reus Genuine acaba la segona fase de la Liga Genuine Santander tal com la va començar: amb il·lusió i amb les millors sensacions, malgrat no haver pogut guanyar cap dels tres partits jugats en la fase de Bilbao. El conjunt dirigit per Ignasi Abelló i Jordi Tobías ha sumat un empat davant el Burgos i dues derrotes davant Vila-real i Mallorca.

Els partits s’han disputat a la ciutat esportiva de Lezama, a Bilbao. Més de 300 jugadors i jugadores i cossos tècnics han participat en el tancament de la segona fase de la competició que ara es trasllada a les ciutats de Vigo i Burgos.

Bilbao ha estat una nova i esoectacular festa amb els valors Genuine com a bandera.

Deja una respuesta