En este momento estás viendo Vermuts Miró i Pavicamp ja llueixen a les equipacions del Reus Femení

Vermuts Miró i Pavicamp ja llueixen a les equipacions del Reus Femení

El Femení de la Fundació Futbol Base Reus ha estrenat les imatges de MIRÓPAVICAMP, fruit dels acords de patrocini signats aquesta temporada amb ambdues empreses. Des del passat cap de setmana, en el partit disputat a la Ràpita, els logotips de les dues marques reusenques ja llueixen a les equipacions del Reus Femení.

Les equipacions de les jugadores del primer conjunt femení de la Fundació mostren els logos al pantaló, just sobre el logotip Puma en el cas de Vermuts Miró i a sobre de l’escut de l’entitat roig-i-negra en el cas de PAVICAMP.

Amb aquests acords, juntament amb el que es va signar amb BORGES des d’un inici, la Fundació Futbol Base Reus treballa activament amb el teixit empresarial del territori el «patrocini de km 0» amb l’objectiu de sumar sinergies i consolidar el sentiment de pertinença en ambdues direccions.

Deja una respuesta